Kako se registrirati

Zašto se registrirati?

Registracija služi za pregled Vaših kupovina te njihovih detalja.
Također će ubrzati narudžbu tako što će adresu i korisničke informacije, koje navedete u svom profilu, automatski unijeti u odgovarajuća polja u dijelu kupovine gdje naručujete proizvod.

Vaši podatci su u potpunosti zaštićeni (pravila privatnosti?).

Kako se registrirati?

Na vrhu stranice nalazi se gumb ‘Moj račun/Prijava’.
Nakon klika otvorit će Vam se nova stranica na kojoj imate mogućnost prijave sa postojećim računom ili izradu novog računa.
Sve što trebate je unijeti mail i lozinku ukoliko ste postojeći korisnik ili unijeti mail i željenu lozinku za novi račun, te kliknete na gumb ‘PRIJAVA’ ili ‘REGISTRACIJA’.

Nakon toga otvorit će vam se nadzorna ploča na kojoj imate mogućnost pregleda vaših narudžbi te detalji istih, možete unositi adrese (ukoliko će u većini slučajeva proizvodi dolaziti na istu adresu), pregled liste želja, mogućnost mijenjanja osobnih podataka (ime, prezime, lozinka…), te odjavljivanje koje također možete obaviti i na vrhu stranice gdje će vam se pojaviti gumb ‘Odjavi se’ nakon prijave.

Svoj račun možete posjetiti klikom na ‘Moj račun/Prijava’, isti gumb koji služi za prijavu i nalazi se na vrhu stranice.

Jeste li punoljetni? Ova web stranica zahtjeva da imate 18 ili više godina. Molimo potvrdite Vaše godine da biste vidjeli sadržaj ili pritisnite "Izlaz" za napuštanje stranice.