Vodič za odabir sexy rublja

Izabrati baš onaj komad sexy rublja koji će vam podići samopouzdanje i istovremeno oduševiti partnera/icu nije lako, naročito ako se ne snalazite u samoj terminologiji. Nadamo se da će vam ovaj kratki vodić barem malo olakšati odabir 😉

kombinezoni1

Kombinezoni su jednodijelni komad rublja, vrlo rastezljiv i elastičan, napravljen od istog materijala kao i čarape, bilo da je uzorak šira ili uža mreža, rupice, rombovi ili gusta mreža sa zanimljivim oslikanim uzorcima.

Iako prekrivaju većinu tijela, česte su verzije sa otvorima na međunožju ili bokovima. Vrlo lijepo se mogu iskombinirati sa odjećom za svakodnevni izlazak.

Upotpunjuju svačiji stil. Bilo da se odlučite za obične najlonke, mrežaste, sa ili bez haltera za dnevni ili noćni look, čarape su neizostavni dio svačije garderobe.

hold ups čarape i samostojeće čarape

Čarape koje pri vrhu, sa unutarnje strane imaju silikonsku gumicu koja spriječava da čarapa klizi sa noge. Uglavnom imaju finiji čipkasti rub.

halter čarape

Čarape za koje su vam potrebni halteri (na korzetu, gaćicama isl) ili pojas sa halterima koji će čarape držati sigurno na mjestu. U protivnom, čarapa će jednostavno skliznuti. Uz ovu vrstu čarapa osjećati ćete se izuzetno sexy!

halter pojas

Kao što i sam naziv govori, je rastezljivi pojas sa uglavnom četiri pričvršćena haltera za koje se zakače čarape. Pojas može biti rastezljiv bez kopči ili na kopčanje, retro  sa više od četiri haltera, halteri sa nizom cirkona ili kuglica, čipkasti, satenski… Na vama je samo da odaberete 😉

hulahopke

Čarape koje različitim uzorcima laskaju vašoj silueti. Često su dio svakodnevog stila oblačenja. Zašto ne unijeti malo promjene te se odlučiti za hulahopke sa otvorom na međunožju?? 😉

Daleko najjeftiniji komad donjeg rublja sa kojim se možete počastiti u bilo kojem trenutku. Odaberite one u kojima se najbolje osjećate bez obzira želite li sakriti ili otkriti što veći dio vaše sexy guze.

klasične gaćice

Prekrivaju kompletni prednji i većinu stražnjeg dijela guze.

tange

Ostavljaju obe polovice guze potpuno izložene sa punijim gornjim (trokut) dijelom.

g string

Jedina razlika između tange i G-tange je u tome što G-tanga ima puno tanji stražnji dio te ostavlja stražnjicu kompletno izloženom.

babydoll

Najpopularnija vrsta spavaćice koja naglašava prsa i ističe noge. U gornjem je dijelu uža te se lagano širi prema bokovima. Radi svoje lepršavosti odvlači pažnju sa trbuha.

otvoreni babydoll

Razlikuje se od klasičnog babydolla po tome što je sa prednje i/ili stražnje strane otvoren te na taj način izlaže pogledu vaš trbuh i/ili leđa.

haljinica i haljinice kategorija

Mini haljina je upravo to – haljina kraća od standardne. Uskog je kroja koji ističe sve vaše obline i atribute.

negliže

Spavaćica nešto užeg kroja, napravljena od prozirnog materijala, dovoljno prozračna  kako bi bila udobna za nošenje. Dužina varira od srednje pa do skroz dugačke.

korzet

Specijalno su oblikovani kako bi pomoću ušivenih podupornih elemenata i vrpce na vezivanje straga, istaknuli struk i prsa. Često pokrivaju prsa, ali dolaze i u verziji koja ih u potpunosti otkriva, tako zvani underbust korzeti. Cilj korzeta je postizanje sexy linije pješčanog sata.

body

Odličan izbor ukoliko želite istaknuti svoje noge. Osmišljen je poput jednodijelnog kupaćeg kostima priljubljenog uz tijelo i naglašeno strukiranog. Baš poput kombinezona, prekriva cijeli gornji ili samo dio tijela. Često ima otvore na prsima i međunožju ili je napravljen od mrežastog, rupičastog materijala, prozirne čipke i sl.

uniforme i sexy uniforme

Često se koriste kako biste se lakše opustili i uživali u onome što stvarno želite. Ponekad je igranje uloga ono što nam treba kako bismo pobjegli od stvarnosti te oživjeli maštarije. Samo uskočite u kompletić školarke ili sobarice, perikom promijenite boju kose ili se kompletno transformirajte i sa partnerom/icom barem na kratko uživajte biti netko drugi 😉

catsuit

Catsuit je jednodijelni komad odjeće koji  prijanja uz tijelo, često sa patentnim zatvaračem sprijeda ili straga. Catsuit je najčešće napravljen od lateksa, kože ili sjajnih sličnih materijala.

KAKO ODABRATI VELIČINU

U današnje vrijeme gotovo svaki brand ima svoje veličine.

Kako bismo vam olakšali kupovinu, pored svakog proizvoda rublja imate tablicu sa mjerama.

Ukoliko se radi o odjeći univerzalne veličine, ne morate brinuti jer je u većini slučajeva vrlo rastezljiva i prilagođava se svim oblicima tijela.

Da biste bili u potpunosti zadovoljni kupovinom, u nastavku vam donosimo savjete za odabir sexy rublja koje najbolje odgovara vašem obliku tijela.

Pješčani sat
what is the best kind of Body Types msdianekennedy

Ova figura smatra se možda  najženstvenijom od svih, a odlikuju je jača prsa , bokovi i stražnjica te uzak struk.

Svoje atribute naglasite bodyjem sa halterima ili korzetom

Kruška
what is the best kind of Body Types msdianekennedy

Jedan od najčešćih oblika ženskog tijela gdje su bokovi nešto širi od ramena. Ovaj oblik tijela u pravilu ima i manje grudi ,a najbolje mu  pristaju babydoll-ovi i haljinice prozračnih  materijala koji komplimetiraju stražnjicu i ističu grudi.

Jabuka
what is the best kind of Body Types msdianekennedy

Ukoliko imate šira ramena, srednje do velike grudi, nedefiniran struk te ravnu stražnjicu i tanke ruke i noge, vaš oblik tijela je jabuka. Dobrim grudnjakom naglasite grudi ili odaberite babydoll srednje dužine kako biste uz grudi naglasili i vitke noge.

Atletski
what is the best kind of Body Types msdianekennedy

Ovaj tip građe često nazivaju “dječačkim” a odlikuju ga srednje velika prsa, umjereno naglašen struk i bokovi. Dvodijelni setovi (grudnjak i gaćice, top i bokserice) savršeni su za ovaj oblik tijela pošto “lome” figuru i vizualno stvaraju obline, te naglašavaju vaše vitko tijelo.

Jeste li punoljetni? Ova web stranica zahtjeva da imate 18 ili više godina. Molimo potvrdite Vaše godine da biste vidjeli sadržaj ili pritisnite "Izlaz" za napuštanje stranice.