Dare Me Pleasure Set

ID: 27938

989.00kn

Luksuzni set sastoji se od  vaginalnih kuglica, biča, jednog para satenskih traka za vezanje, lubrikanta, satenske vrećice za pohranu  vaginalih kuglica, uputstva i  registracijske kartice kojom se ostvaruje pravo na 10 godina garancije na materijal te godinu dana garancije na intimne igračke.

Vaginalne kuglice veličine S prikladne su za jačanje vaginalnih mišića u obliku kegelovih vježbi što uzrokuje snažne i učestale orgazme. Kuglice od abs-a glatke su površine, čvrste i higijenske, a čuva ih obruč od medicinskog silikona koji je bez mirisa te gladak i baršunast na dodir. Može se koristiti sa ili bez obruča. Obruč je moguće skinuti sa kuglica te koristiti ih bez poveza, odnosno samostalno po jednu ili dvije kuglice. Vježbe olakšava osjet pomicanja kuglica unutar vagine. Naime, pomicanje kuglica u vagini podsjeća na potrebno pritiskanje vaginalnih mišića i snažno stimulira. Kad su mišići dovoljno ojačani, vrhunci će biti višestruki. Preporuča se upotreba lubrikanta (uključen u setu) za što ugodniju stimulaciju.

Lelove vaginalne kuglice u potpunosti su vodootporne i udobne, stoga ih uvedite u Vašu svakodnevnu rutinu kako biste ostvarili duže i jače orgazme.

Bič se sastoji od gustih resica od brušene kože, ugodan je na dodir i izaziva snažne udarce ukoliko se oni žele postići. Drška je dizajnirana od akrila stoga je njezina površina higijenska i glatka. Drška je na kraju zaobljena u obliku kugle što omogućuje dodatnu stimulaciju.  Također,  lako leži u ruci i privlačnog je izgleda.

Za porast uzbuđenja u setu se nalaze i satenske trake pomoću kojih je moguće vezati zglobove po Vašoj želji ili jednu od traka upotrijebiti kao masku za oči, a drugu za vezanje zglobova. Trake su elegantna izgleda s motivima cvijeća, meke na dodir i dovoljno duge za vezivanje željenih dijelova tijela.

Vaginalne kuglice
Materijal: Silikon, Abs
Promjer: 2.9cm

Bič
Materijal: Brušena koža, Akril
Dimenzije: 20.5cm (Rese) / 14 cm (Drška)

Trake za vezanje:
Materijal: Svila, koža
Veličina: Univerzalna

Brand: Lelo

Dodaj u listu želja
Dodaj u listu želja
Materijal

Silikon

Vrsta biča

Flogger

Vibracija

ne

PLATITI MOŽETE NA 2 NAČINA:
  1. Pouzećem (Otkupnina)- plaćanje gotovinom prilikom preuzimanja
  2. Virmanom-internet bankarstvo/opća uplatnica

Pouzećem – gotovinom:
Ova vrsta plaćanja podrazumijeva plaćanje pošiljke dostavljaču gotovinom, prilikom preuzimanja.

Virman – internet bankarstvo/opća uplatnica
Ukoliko plaćate virmanom / internet bankarstvom, pošiljku šaljemo nakon što je uplata vidljiva na našem žiro računu. Robu ne isporučujemo na temelju potvrde o uplati.
Nakon odabrane ove opcije plaćanja, na vašu e-mail adresu stići će svi potrebni podaci za uplatu.

Sve uplate i narudžbe zaprimljene radnim danom od ponedjeljka do petka do 13:00h, šaljemo isti dan.

Dostavu vršimo na području cijele Hrvatske.
Za sve narudžbe preko 400,00 kn dostava je BESPLATNA!

Sve pošiljke DISKETNO su zapakirane bez oznake pošiljatelja sex shopa!
Pošiljatelj je cigar shop Happy. Pošiljke su zapakirane u  neoznačene kartonske kutije ili zaštitne kuverte. Na taj način nitko, pa niti dostavljač ne zna što vam isporučuje.

Više