Čišćenje i održavanje igračaka

ČIŠĆENJE I ODRŽAVANJE IGRAČAKA

Neadekvatno čišćenje igračaka, korištenje krivih lubrikanata, nepravilna briga i skladištenje mogu dovesti do niza problema – nepažnjom skraćujete vijek trajanja igračke, no posljedice mogu biti i opasne; kao što su bakterijske, gljivične ili virusne infekcije.

Pravilna briga i čišćenje osigurat će maksimalne performase materijala i produljiti vijek intimnim igračkama.

Važno je napomenuti da je igračku potrebno oprati čim je kupite, kao i prije i nakon svakog korištenja u mlakoj vodi s blagim sapunom, te dodatno dezinficirati antibakterijskim sredstvom. Mogu se sušiti čistom pamučnom krpom ili na zraku.

Tek nakon što se u potpunosti osuše mogu se spremiti u adekvatnu satensku ili pamučnu vrećicu; dalje od izvora topline.

Ukoliko igračka nije u potpunosti vodootporna, potrebno je svaki put nakon korištenja izvaditi baterije te ne polijevati vodom kućište za baterije ili utor za punjenje.

S intimnim igračkama poželjno je koristiti određene tipove lubrikanata.

Najsigurnije je koristiti lubrikante na bazi vode.

Kad se igračka dijeli s partnerom, pobrinite se da se radi o neporoznom materijalu i koristite kondom.

Igračke kao što je Flashlight masturbator potrebno je nakon pranja i sušenja (na zraku) posuti s puderom (ili gustinom),  kako bi igračka što duže zadržala prvobitni izgled.

Jeste li punoljetni? Ova web stranica zahtjeva da imate 18 ili više godina. Molimo potvrdite Vaše godine da biste vidjeli sadržaj ili pritisnite "Izlaz" za napuštanje stranice.